Hyundai heavy Industries

De snelle technologische evolutie plaatst bedrijven vandaag de dag in een moeilijke spreidstand. Enerzijds moeten zij hun bestaande IT-infrastructuur blijven ondersteunen terwijl anderzijds nieuwe technologieën zich voortdurend aanbieden. Contribute group en dochterbedrijf Bryxx bieden hierin ondersteuning. Onze consultants staan bedrijven en hun IT-afdeling bij en helpen hen deze kloof te overbruggen.

 

Eén van onze klanten is Hyundai Heavy Industries Europe nv (HHIE). HHIE is een leverancier van machines voor zware industrieën binnen de Europese bouwwereld met een sterke focus op de operationele prestaties van hun klanten en een verhoogd gebruiksgemak van hun machines. Wij spraken met dhr. Ivan Goossens, IT manager van HHIE over zijn ervaringen met de Bryxx Managed Services (BMS).

Onze Oracle database wordt steeds belangrijker. We willen via het internet alsmaar meer informatie verspreiden naar ons dealernetwerk toe en dit is allemaal gebaseerd op Oracle technologie. Onze database mag dus niet meer ‘down’ gaan, daarvoor is ze onder- tussen te kritiek geworden en de impact op onze business zou te groot zijn.

Bij ons vorige contract met een andere leverancier was er een groot gebrek aan proactiviteit. Er werd wel naar de database gekeken om te zien of er problemen zouden gaan komen, maar slechts per kwartaal, wat te weinig was. Zodoende zijn we gaan kijken naar andere mogelijkheden en uiteindelijk hebben we de oplossing gevonden met BMS.

Case_Hyundai-3Wat we heel positief vinden, is dat we reeds werden opgebeld door iemand van Bryxx/Contribute om te vragen of er problemen zijn, nog voor er zich daadwerkelijk iets heeft voorgedaan.

Op dat moment zijn we ook overgestapt van een UNIX naar een Windows platform, onze database werd geüpgraded en we schakelden over van een application server naar een weblogic server. Bovendien had Contribute toen voor ons al een aantal kleinere projecten gedaan die steeds goed uitgevoerd werden. Dus het vertrouwen in Contribute en Bryxx was er al. Het ideale moment dus om te kiezen voor BMS.

Nu we een aantal maanden verder zijn is het ook duidelijk dat we goed gekozen hebben. Het zit goed met de proactiviteit en ook de service van Bryxx/Contribute is bijzonder goed. We hebben er enorm veel vertrouwen in. Wat we bijvoorbeeld heel positief vinden, is dat we reeds werden opgebeld door iemand van Bryxx om te vragen of er problemen zijn, nog voor er zich daadwerkelijk iets heeft voorgedaan. En dat is juist heel belangrijk! Dat je echt merkt dat er precies steeds iemand zit mee te kijken.Case_Hyundai-5

“Met die proactiviteit verzeker je de continuïteit van je database.”

Bovendien krijgen we bij Bryxx/Contribute ook een verslag van wat zij hebben gedaan om een bepaald probleem op te lossen. Zo kunnen wij een volgende keer eventueel zelf soortgelijke problemen bekijken en oplossen. Dit is een aangenaam gevoel. We zijn er namelijk niet enkel om te betalen, Bryxx/Contribute helpt ons echt mee vooruit. Het is ons overigens tijdens het gebruik duidelijk geworden dat de monitoring fantastisch werkt. Het geeft ons een goed gevoel meteen te kunnen zien of er iets fout loopt. Wat we wel nog missen is dat we nog niet altijd weten wat we met sommige alerts moeten doen. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we dit verder kunnen uitwerken tijdens één van de Service Level Management Meetings.

Momenteel dekt het contract enkel de werkdagen, maar zoals we afgelopen weekend hebben vastgesteld kunnen er buiten deze dagen ook problemen ontstaan. Zeker omdat veel aanpassingen aan databases tijdens het weekend moeten gepland worden. Dus we denken er stilaan aan om naar een 7/7 contract over te schakelen, hoewel onze business daar nog niet van wakker ligt. De drijvende kracht hierachter blijft dus voorlopig IT, maar wij hopen op termijn de business te kunnen overtuigen om deze investering te doen.

Wij zijn bijzonder tevreden met BMS. De service is prima en voldoende proactief. Als er een tablespace aan het vollopen is en je dit te laat opmerkt, dan kan je het niet meer oplossen. Met die proactiviteit verzeker je dus de continuïteit van je database. En dat is van heel groot belang. Daar komt nog eens bij dat de consultants van Bryxx en Contribute van een zeer hoog niveau zijn. Ze hebben op alle vlakken de beste kwaliteit in huis, en dat geeft vertrouwen!

Case_Hyundai2