Werken bij Contribute?

We zijn steeds op zoek naar enthousiasme dat ons team kan versterken. Heb je al een ton ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek je een stage of je eerste job? Bij Contribute hebben we voor elk wat wils. Naar welke job ben jij op zoek?

Waarin we onszelf herkennen

Passie

Eerlijkheid

Down-to-earth

Transparantie

Oplossingsgericht

Initiatief

Bij Contribute geloven we in vooruitgang en openheid, op persoonlijk en technologisch vlak. Respect vinden we niet enkel belangrijk, het is één van onze organisatorische hoekstenen. We bieden de ondersteuning zodat elk van ons kan uitgroeien tot een echte krak in een technologische richting die ze zelf sturen.

Doorheen de jaren is samen met onze organisatie ook onze focus gegroeid. Wat klein begon, is geëvolueerd tot een veelomvattend digitaal portfolio. We gaan aan de slag met chatbottechnologie, applicaties, integratie, architectuur, cloud transities en veel meer.


Klinkt dat goed? Neem een kijkje in onze vacatures, lees hoe collega's hun werk ervaren en ontdek onze studentenwerking.

Onze vacatures

Oracle Forms developer

Oracle Cloud developer

Business Development manager

Low-code developer

Oracle PL/SQL developer

Oracle APEX developer

Je droomjob staat niet tussen onze vacatures?
Solliciteer spontaan en we zoeken uit hoe we elkaar kunnen helpen.

Solliciteer spontaan

Contribute cares

We geven om onze mensen en dat laten we zien ook. Naast een correcte verloning dragen we graag bij aan een kwalitatief leven voor onze mensen. Je kan rekenen aan een resem extra diensten waarvan je gebruik kan maken. Strijkdienst, crèche en kinderopvang, kampen; kortingen op cinema, pretparken en vakanties; sportevents of een bezoekje aan de osteopaat, al deze diensten zijn omvat in ons Care pakket.

Studenten & Contribute

Ben je op zoek naar een stage of studentenjob? Dan kan je bij Contribute aan de slag. Meer zelfs! Je krijgt, naast de kans gloednieuwe technologieën aan te leren, ook de mogelijkheid om aan projecten van klanten mee te werken. Zo bouw je naast de technologie ook meteen ervaring op aan de kant van de business.

Specifiek voor starters en schoolverlaters hebben we de Contribute University opgericht. In een traject op maat bepalen we samen de professionele richting die jij wil inslaan en bieden we je de eerste maanden een intensief kennisbad. Relevante opleiding en interne opdrachten, aangevuld met de één-op-één coaching van je mentor tillen je snel tot het volgende niveau. Eens op project knippen we de navelstreng niet door, je mentor houdt vinger aan de pols en staat je bij met raad en daad.

Ons stageaanbod

How low can you code?

Vind je geen passende stage of wil je werken als jobstudent?

Neem contact op, vertel waar je interesse ligt en welke richting je studeert. We zoeken samen uit of we een opdracht op maat in elkaar kunnen boksen.

Geef een seintje

    Solliciteer nu!