Werken bij Contribute?

We zijn steeds op zoek naar enthousiaste collega’s om ons team te versterken.

Waarin we onszelf herkennen

Passie

Eerlijkheid

Down-to-earth

Transparantie

Oplossingsgericht

Initiatief

Specifiek voor starters en schoolverlaters zetten we de Contribute University op. In een traject op maat bepalen we samen de professionele richting die jij wil inslaan en bieden je de eerste maanden een intensief kennisbad. Relevante opleiding en interne opdrachten, aangevuld met de één-op-één coaching van je mentor tillen je snel tot het volgende niveau. Eens op project knippen we de navelstreng niet door, je mentor houdt vinger aan de pols en staat je bij met raad en daad.

Bij Contribute geloven we in vooruitgang en openheid, op persoonlijk en technologisch vlak. Doorheen de jaren is samen met onze organisatie ook onze focus gegroeid. Wat klein begon, is geëvolueerd tot een veelomvattend digitaal portfolio. We gaan aan de slag met chatbottechnologie, applicaties, integratie, architectuur, cloudtransities en veel meer. Onze consultants krijgen de juiste ondersteuning en groeien uit tot echte krakken in een technologische richting die ze zelf sturen.

Klinkt dat goed? Neem een kijkje in onze vacatures.

Contribute cares

We geven om onze mensen en dat laten we zien ook. Naast een correcte verloning dragen we graag bij aan een kwalitatief leven voor onze mensen. Je kan rekenen aan een resem extra diensten waarvan je gebruik kan maken. Strijkdienst, crèche en kinderopvang, kampen; kortingen op cinema, pretparken en vakanties; sportevents of een bezoekje aan de osteopaat, al deze diensten zijn omvat in ons Care pakket.

Vacatures

Solution Architect

Oracle PL/SQL ontwikkelaar

Integratie Ontwikkelaar

Integratie Architect

Cloud Administrator

Je droomjob staat niet tussen onze vacatures?
Solliciteer spontaan en we zoeken uit hoe we elkaar kunnen helpen.

Solliciteer spontaan

Studenten & Contribute

Ben je op zoek naar een stage of studentenjob? Ook als student kan je bij Contribute aan de slag. Meer zelfs, je krijgt da kans om met gloednieuwe technologieën te werken, je werkt mee aan projecten van echte klanten en bouwt mogelijk naast het technisch ook ervaring op aan businesszijde.

Bekijk ons stageaanbod

API cloudplatform

Process Driven Development

Cloud Devops

Chatbot Prototype

Vind je geen passende stage of wil je werken als jobstudent?

Neem contact op, vertel waar je interesse ligt en welke richting je studeert. We zoeken samen uit of we een opdracht op maat in elkaar kunnen boksen.

Geef een seintje

Solliciteer nu!