Architectuur & integratie

Als bedrijf wil je gebruik maken van de steeds toegankelijkere technologische mogelijkheden van vandaag. Naadloze integratie van je softwarepakketten in het grotere geheel, ingevoerde informatie die foutloos en automatisch wordt opgevraagd door toepassingen die er mee aan de slag kunnen gaan, overzichtelijke en efficiënte IT-structuren die je activiteiten echt ondersteunen.

Architectuur & integratie: op gelijke voet, elkaar versterkend

Contribute biedt end-to-end expertise in IT-architectuur en -integratie op alle niveaus van je digitale bedrijfsvoering, doorheen het hele IT-landschap.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat integratie en architectuur op gelijke voet staan, evenwaardig en op elkaar afgestemd in een doordacht IT-verhaal. Je plukt pas de vruchten van je IT-architectuur af als die correct is geïntegreerd met alle onderdelen van je IT-omgeving, soft- en hardware, in de cloud én lokaal.

Hoe gaan we te werk?

We starten met een blik op je huidige IT-omgeving en ontdekken de richting die je uit wil. Gaat het om een vraagstuk dat je hele organisatie aanbelangt of een kleinschalige toepassing die je in de cloud wil integreren? Wij tackelen je vraagstuk en gaan op zoek naar de oplossing, op maat van je technische en businessnoden.

Aan de hand van laagdrempelige instapmodules geven we inzicht in onze expertise, de mogelijkheden en meerwaarde van onze oplossingen en bewijzen we dat de gekozen opzet ook optimaal functioneert.

Je kan bij Contribute terecht voor end-to-end solution in integratie en architectuur, op elk niveau van je onderneming. Daarnaast voorzien we trainingen en workshops voor je eigen mensen of kan je een beroep doen op onze consultants voor extra mankracht, ter plaatse of vanop afstand.

Integratie

Integratie heeft een hoge vlucht genomen. Door alle elementen van je IT-omgeving te verbinden, automatiseer je processen, verklein je foutenmarges, en ondersteun je de businessactiviteit.

Architectuur

Architectuur is de structuur die je digitale bedrijfsvoering ondersteunen. Een grondige denkoefening is geen overbodige luxe, van het conceptuele geheel tot de kleinste details.

Platformonafhankelijk

Doorheen de jaren is Contribute gestart en gegroeid als betrouwbare Oracle expert. Omdat  verschillende grote en minder grote spelers kwalitatieve oplossingen aanbieden op de markt van integratie en architectuur, zijn we intussen geëvolueerd tot een platformonafhankelijke architectuurpartner met kennis van alle belangrijke aanbieders. In de eerste plaats denken we naast Oracle aan Google en Amazon, maar ook Microsoft, Kafka of andere opensource platformen bieden heel wat mooie features.

Heb je zelf een technologische voorkeur of wil je een onafhankelijke blik, die de optimale oplossing voor jouw bedrijf uittekent op functioneel en financieel vlak? In beide situatie kan je een beroep doen op de expertise en ervaring van Contribute.

Wil je graag samenwerken

Contacteer ons