Jouw cloud journey

De specifieke pijnpunten in je onderneming aanpakken met een doordachte cloud oplossing? Dat kan! Gedreven door prestatieverbetering, veiligheid en kostenoptimalisatie ontwerpt en implementeert Contribute cloud oplossingen op maat.

Cloud: meer dan een kostenbesparing alleen

Waar de cloud enkele jaren geleden vooral voordelen kende op vlak van kosten, biedt een cloud transformatie van vandaag heel wat meer argumenten om de stap te zetten. Met de juiste technische implementatie speel je in de cloud op een heel ander niveau, zowel op gebied van security als van scaling, time management en infrastructuur. Zonder hierbij in te boeten op functionaliteit!

Contribute staat je bij met raad en daad. We helpen je met zowel volledige cloud trajecten als consultancy opdrachten en training.

Bekijk hieronder de slides van onze webinar ‘Maak kennis met Oracle Cloud!’.

Herbekijk onze ‘Move & Improve Oracle Forms’ webinar

In deze webinar laten we je zien hoe je Oracle Forms-oplossingen perfect in Oracle Cloud kunnen draaien en welke nieuwe voordelen dit met zich meebrengt. Eens gemigreerd naar Oracle Cloud, kunnen we jou allerlei infrastructurele zorgen uit handen nemen. Zoals back-up, patching, beveiliging en nog veel meer.

Daarnaast tonen we je ook we jouw applicaties kunnen moderniseren en de integratie met andere digitale oplossingen, zoals low-code development en digital assistants, kunnen vereenvoudigen.

Hoe gaan we te werk?

Wil je een applicatie van je lokale infrastructuur naar de cloud brengen? Zoek je een oplossing om variabele workloads de baas te kunnen? Of geloof je dat de efficiëntie van je organisatie verbetert met een doordachte cloud oplossing?

Bedrijven hebben almaar meer kennis over de mogelijkheden van cloud. Hierdoor worden je vragen veel concreter. Hoewel de tijd van evangeliseren op z’n einde loopt, geloven we dat onze doorgedreven kennis een waardevolle extra betekent om jouw vraag grondig aan te pakken. Vandaar dat we je eenvoudig, professioneel advies en support bieden, en inzicht geven in de potentiële meerwaarde.

Door in je wensen, je huidige IT-infrastructuur en je toekomstvisie te duiken, achterhalen we de drijfveren en behoeften van je onderneming. Daarnaast omzeilen we de pitfalls met een ontwerp op maat. Want een cloud migratie is altijd maatwerk en voor elke onderneming uniek.

Vooraleer we overgaan tot implementatie willen we eerst aantonen dat onze oplossing past in jouw bedrijf en dat ze doet waarvoor we ze ontwikkelen. Met een POC gaan we de juiste functionaliteit na en geven we inzicht in de meerwaarde van het concept. Via iteratieve cyclussen optimaliseren we dit prototype tot het klaar is voor productie.

Architectuur services

Elke cloud transformatie is anders. Hoe dan ook moet je ervoor zorgen dat de transitie die je voor ogen hebt vlot verloopt. Daarom zijn de juiste infrastructuur en top-notch architectuur van essentieel belang.

Met een brede blik overzien we het volledige IT-landschap van je bedrijf. Welke services brengen we naar de cloud? Wat blijft er lokaal draaien? En wat impliceert dit?

Met inzicht en kennis van zaken adviseren we een doordachte opzet die meerwaarde biedt aan je cloud transformatie, zowel in de cloud, on premise als hybride.

Transformatietypes

Afhankelijk van de doelen die je onderneming stelt zal de transformatie naar de cloud anders verlopen. Hoewel geen twee trajecten hetzelfde zijn, onderscheiden we drie transformatietypes.

Automatisatie

Wederkerende en opeenvolgende taken zijn het ideale onderwerp van automatisatie. Met een minimale effort zorg je voor maximale return en een behoorlijke efficiëntiewinst.

Managed services

Onze ondersteunende clouddiensten zorgen ervoor dat de cloudtransitie van je onderneming ook in de toekomst aan je verwachtingen blijft voldoen.

Wil je graag samenwerken?

Contacteer ons