Managed services

Om ervoor te zorgen dat de cloudtransitie van je onderneming ook in de toekomst aan je verwachtingen blijft voldoen bieden we verschillende ondersteunende diensten. Met onze monitoring en support houden we je cloudomgeving gezond en mee met z’n tijd. Net zoals de implementatie van een cloudtransformatie zien we onze managed services als maatwerk, uitgedacht op basis van jouw specifieke bedrijfsnoden.

Monitoring

Je wil kunnen nagaan hoe het gaat met je cloudoplossingen, draait alles zoals het hoort of stokt het ergens? Zekerheid bieden we aan de hand van de juiste monitoring.

Van basismonitoring tot op het niveau van een individuele workload of 24/7, we bekijken de impact op database, server en eindgebruiker. Je kan hierin zeer ver gaan, maar we behouden een realistische aanpak zodat het middel het doel niet voorbijschiet en de juiste zaken in het oog worden gehouden.

Support

Als er toch iets zou misgaan staat Contribute klaar om meteen bij te springen en de normale gang van zaken terug op te starten. Maar onze supportdiensten gaan verder dan reactieve interventies.

Voor jouw onderneming zijn we SPOC, single point of contact, bij problemen en dit op elke moment van de dag, zeven dagen per week. Verder gaan we ook proactief te werken en adviseren we over reviews of upgraden zodat potentiële problemen in de kiem worden gesmoord voordat ze zich stellen.

Wil je graag samenwerken?

contacteer ons