De digitale bedrijfsvoering die je eigen business echt ondersteunt?

Digitale oplossingen die je business efficiënt ondersteunen.

Digitaliseren: what’s in it for me?

Pluk de vruchten van moderne, digitale oplossingen voor je onderneming.

Want wij bouwen straffe toepassingen, die leiden tot een efficiënte bedrijfsvoering. Met een sterke beveiliging in tijden van stijgende cybercriminaliteit. Waardoor je kosten dalen en je resultaten stijgen.

Het potentieel is er. En Contribute helpt het graag versterken.

Onze expertise

image

Cloud transformatie

Met expertise en passie begeleiden we je organisatie in de transitie naar de cloud. Met het oog op prestatieverbetering, veiligheid en kostenoptimalisatie ontwerpt en implementeert Contribute cloud oplossingen die organisaties vertrouwen geven, en toelaten om 100 procent op hun corebusiness te focussen.

Ontdek hoe we jouw transitie naar de cloud aanpakken

lees meer
image

Integratie en architectuur

Is jouw bedrijf klaar om in te spelen op de geïntegreerde technologiewereld van vandaag? Contribute heeft meer dan 10 jaar ervaring in het uittekenen en integreren van IT-architecturen. Vanaf het microniveau tot op dat van gehele organisaties zorgen we ervoor dat alle hardware en softwaretoepassingen, lokaal of in de cloud naadloos en efficiënt met elkaar communiceren.

We brengen je architectuur en integratie op eenzelfde lijn

lees meer
image

Applicatie ontwikkeling

Businesstoepassingen, chatbots of web en mobile applicaties? Met onze expertise en vaardigheden ontwikkelen we software op maat van jouw behoeften en met het oog op de toekomst. Contribute zorgt voor de digitale versnelling van je business processen, gebouwd aan de hand van moderne, proven technology.

Hedendaagse applicaties op maat

lees meer

Meer informatie over onze expertisedomeinen?

Ontdek meer

Vraag een demo

Weet je graag meer over de functionaliteiten, gebruikservaring en meerwaarde van onze oplossingen? Ontdek de mogelijkheden van integratie, verwerf inzicht in de cloud of ervaar de meerwaarde van een chatbot. Op basis van de noden in je organisatie doen we een aanbeveling en bieden inzicht aan de hand van een inspiratiesessie.

Demo aanvragen

Prototyping

Je hebt vertrouwen in een oplossing maar wil zekerheid over de effectiviteit en implicaties ervan in je organisatie? We zetten je op weg met een prototype of pilootproject. Met een beperkte scope en budget ontwikkelen we een kleinschalige opzet die je de nodige input biedt.

Prototyping op maat

Kostenoptimalisatie

Betaal je te veel voor je huidige IT-omgeving? Met een kostenoptimalisatie brengen we helderheid en gaan we op zoek naar de financiële IT-quickwins in jouw onderneming. We brengen de kostenstructuur van je huidige situatie in kaart en vergelijken dit met een potentieel toekomstscenario met gelijkaardige of verbeterde prestaties en functionaliteiten.

Jouw kostenoptimalisatie

Alles weten over onze laagdrempelige instapservices?

Ontdek ze hier

Realisaties

Enkele van onze klanten aan het woord.

Bureau voor Normalisatie

Het Bureau voor Normalisatie (NBN) is de uitgeverij die instaat voor het ontwikkelen en het verkopen van Europese en Internationale normen voor het bedrijfsleven

lees meer

Tennis Vlaanderen

Contribute helpt Tennis Vlaanderen tijdens het tennis- en padelseizoen met schaalbare cloudoplossing om seizoenspieken op te vangen.

lees meer

Be bold

Contribute ondersteunde BeBold bij het bouwen van – de SMS Connector – als extensie van Oracle Eloqua en beheert de applicatie op de OCI.

lees meer

We vertellen graag wat we voor onze klanten hebben verwezenlijkt.

Alle realisaties

Digitale oplossingen die je business efficiënt ondersteunen.

Bureau voor Normalisatie

Het Bureau voor Normalisatie (NBN) is de uitgeverij die instaat voor het ontwikkelen en het verkopen van Europese en Internationale normen voor het bedrijfsleven

lees meer

Contacteer ons

+32 3451 24 77
info@contribute.be
Prins Boudewijnlaan 43
2650 Edegem

Route naar Contribute

  Wil je een offerte of zin om eens van gedachte te wisselen?
  Neem contact op

  Samen dezelfde richting uit, gedreven en fier over datgene waarin we uitblinken

  Met een passie voor technologie en innovatie leveren we IT- en businessoplossingen aan organisaties. Contribute doet dit niet alleen: we investeren continu in onze relatie met het team, partners en klanten.

  En dat levert op. Contribute is de voorkeurspartner van Oracle op vlak van Platform-as-a-Service en middleware, trusted advisor voor onze klanten en een baken van doorgroeimogelijkheden en begeleiding voor onze werknemers.

  Architectuur & integratie

  Als bedrijf wil je gebruik maken van de steeds toegankelijkere technologische mogelijkheden van vandaag. Naadloze integratie van je softwarepakketten in het grotere geheel, ingevoerde informatie die foutloos en automatisch wordt opgevraagd door toepassingen die er mee aan de slag kunnen gaan, overzichtelijke en efficiënte IT-structuren die je activiteiten echt ondersteunen.

  Architectuur & integratie: op gelijke voet, elkaar versterkend

  Contribute biedt end-to-end expertise in IT-architectuur en -integratie op alle niveaus van je digitale bedrijfsvoering, doorheen het hele IT-landschap.

  Onze ervaring heeft ons geleerd dat integratie en architectuur op gelijke voet staan, evenwaardig en op elkaar afgestemd in een doordacht IT-verhaal. Je plukt pas de vruchten van je IT-architectuur af als die correct is geïntegreerd met alle onderdelen van je IT-omgeving, soft- en hardware, in de cloud én lokaal.

  Hoe gaan we te werk?

  We starten met een blik op je huidige IT-omgeving en ontdekken de richting die je uit wil. Gaat het om een vraagstuk dat je hele organisatie aanbelangt of een kleinschalige toepassing die je in de cloud wil integreren? Wij tackelen je vraagstuk en gaan op zoek naar de oplossing, op maat van je technische en businessnoden.

  Aan de hand van laagdrempelige instapmodules geven we inzicht in onze expertise, de mogelijkheden en meerwaarde van onze oplossingen en bewijzen we dat de gekozen opzet ook optimaal functioneert.

  Je kan bij Contribute terecht voor end-to-end solution in integratie en architectuur, op elk niveau van je onderneming. Daarnaast voorzien we trainingen en workshops voor je eigen mensen of kan je een beroep doen op onze consultants voor extra mankracht, ter plaatse of vanop afstand.

  Integratie

  Integratie heeft een hoge vlucht genomen. Door alle elementen van je IT-omgeving te verbinden, automatiseer je processen, verklein je foutenmarges, en ondersteun je de businessactiviteit.

  Architectuur

  Architectuur is de structuur die je digitale bedrijfsvoering ondersteunen. Een grondige denkoefening is geen overbodige luxe, van het conceptuele geheel tot de kleinste details.

  Platformonafhankelijk

  Doorheen de jaren is Contribute gestart en gegroeid als betrouwbare Oracle expert. Omdat  verschillende grote en minder grote spelers kwalitatieve oplossingen aanbieden op de markt van integratie en architectuur, zijn we intussen geëvolueerd tot een platformonafhankelijke architectuurpartner met kennis van alle belangrijke aanbieders. In de eerste plaats denken we naast Oracle aan Google en Amazon, maar ook Microsoft, Kafka of andere opensource platformen bieden heel wat mooie features.

  Heb je zelf een technologische voorkeur of wil je een onafhankelijke blik, die de optimale oplossing voor jouw bedrijf uittekent op functioneel en financieel vlak? In beide situatie kan je een beroep doen op de expertise en ervaring van Contribute.

  Wil je graag samenwerken

  Contacteer ons

  Rehosting

  De meest eenvoudige transitie naar de cloud is een standaard lift & shift of rehosting. Om de gewenste workload over te brengen naar de cloud, wordt de juiste infrastructuur, CPU, opslag en geheugen op de cloudserver gekocht waarna software en database worden geïnstalleerd.

  De overgebrachte applicatie of service is identiek aan de lokale versie wat functionaliteiten betreft, maar draait nu ook in de cloud. Dit is een oplossing om je eigen datacenter af te bouwen, elektriciteitskosten te besparen, ruimte te winnen of een back-up van je gegevens te verzekeren.

  Een lift & shift-migratie vraagt relatief weinig middelen en is ook redelijk snel afgehandeld. Aan de andere kant biedt deze aanpak geen toegang tot alle cloudvoordelen zoals automatisch schalen. Om updates of upgrades uit te voeren wordt de service neergehaald en nadien terug opgestart.

  Natuurlijk kan dat

  Sommige processen verlopen ook in de cloud deels of volledig manueel. Denk aan de facturatie van de clouddiensten die je afneemt of de diensten die van jouw bedrijf worden afgenomen, opzetten van nieuwe omgevingen voor nieuwe gebruikers, uitrollen van nieuwe features en updates van je services.

  Al deze processen zijn wederkerende, gestandaardiseerde opeenvolgende taken en het ideale onderwerp van automatisatie. Zeker als je met een groot aantal afnemers van je services te maken hebt, betekent dit een behoorlijke efficiëntiewinst. Een minimale effort voor maximale return.

  Monitoring

  Je wil kunnen nagaan hoe het gaat met je cloudoplossingen, draait alles zoals het hoort of stokt het ergens? Zekerheid bieden we aan de hand van de juiste monitoring.

  Van basismonitoring tot op het niveau van een individuele workload of 24/7, we bekijken de impact op database, server en eindgebruiker. Je kan hierin zeer ver gaan, maar we behouden een realistische aanpak zodat het middel het doel niet voorbijschiet en de juiste zaken in het oog worden gehouden.