"Maak een app voor een kot" in plaats van "Blijf in je kot"

Het nieuwe academiejaar is van start gegaan en dat was dan ook meteen het startschot voor het nieuwe stageseizoen! Maak een app voor een kot is een van de projecten waaraan binnen Contribute gewerkt wordt.

Twee bekende gezichten, Rym en Maxim, komen ook dit jaar hun stage bij Contribute doen.  Ze zijn geen onbekenden, want vorig jaar werkten ze ook mee aan het project rond de Oracle Hackathon.

Dit jaar zullen zij zich verder verdiepen in Mendix en een project uitwerken voor een beheer app voor studentenkoten.  De kick-off met de klant is al achter de rug. Het brainstorm gedeelte is uitgebreid gebeurd. Nu dompelen ze zich onder in Mendix learning paths.  

Met dezelfde business case gaat ook stagiair Dirk aan de slag!  Hij zal met Javascript het gedeelte rond het verbruiksbeheer en de facturatie bouwen.  Dirk volgt het blended learning traject bij KDG. Dat betekent dat hij verschillende micro degrees gaat halen en gericht bijstudeert.  Dirk heeft al een succesvolle carrière als journalist, maar wil zich graag omscholen richting IT.

Aan alle drie: heel veel succes en we kijken alvast uit naar jullie demo. Maak er een toffe app voor een kot van!