Waarom we doen wat we doen

Bij Contribute geloven we in een hyper-geconnecteerde, digitale wereld waarin platformen, data, applicaties en toestellen naadloos op elkaar aansluiten en zo ons leven verrijken en vergemakkelijken.

Samen dezelfde richting uit, gedreven en fier over datgene waarin we uitblinken

Met een passie voor technologie en innovatie leveren we IT- en businessoplossingen aan organisaties. Contribute doet dit niet alleen: we investeren continu in onze relatie met het team, partners en klanten.

En dat levert op. Contribute is de voorkeurspartner van Oracle op vlak van Platform-as-a-Service en middleware, trusted advisor voor onze klanten en een baken van doorgroeimogelijkheden en begeleiding voor onze werknemers.

Historiek

Na de opstart in 2007 focuste Contribute in de beginjaren op applicatieontwikkeling met Oracle en Java. Doorheen de tijd is die focus steeds verbreed naar nieuwe domeinen: architectuur, cloud managed services, low- en no-code development, proces automatisatie en chatbots. In 2015 kwamen Filip Huysmans en Pascal Van Meerbergen aan het roer te staan.

Doorheen de jaren is Contribute uitgegroeid tot een stabiele onderneming met een breed aanbod en een bewezen expertise. Die stabiliteit herken je in onze professionele klantenrelaties en het zeer kleine klantenverloop. Iets wat we terugvinden in de samenwerking met onze medewerkers.

Onze partners

Deel uitmaken van het team

Oracle Forms developer

Oracle Cloud developer

Business Development manager

Low-code developer

Oracle PL/SQL developer

Oracle APEX developer

Wil je graag samenwerken?

Contacteer ons