Onze klanten aan het woord

Bureau voor Normalisatie

Het Bureau voor Normalisatie (NBN) is de uitgeverij die instaat voor het ontwikkelen en het verkopen van Europese en Internationale normen voor het bedrijfsleven

lees meer

Deze bedrijven hebben we bijgestaan in hun digitale transformatie

Tennis Vlaanderen

Contribute helpt Tennis Vlaanderen tijdens het tennis- en padelseizoen met schaalbare cloudoplossing om seizoenspieken op te vangen.

lees meer

Be bold

Contribute ondersteunde BeBold bij het bouwen van – de SMS Connector – als extensie van Oracle Eloqua en beheert de applicatie op de OCI.

lees meer

UZA – Project Trauma

Contribute automatiseert en host traumaregister UZA op basis van Oracle cloud services. Elke gewonnen minuut is mogelijk het verschil tussen leven en dood.

lees meer

UZA – Project Obelix

Met een maatwerkoplossing in Oracle APEX biedt het Universitair Ziekenhuis Antwerpen een efficiënt en veilig alternatief voor het lokale gebruik van Access, Excel en Word.

lees meer

Intuo

lees meer

Intris

Intris wil de logistieke businessapplicatie TRIS verbeteren. Contribute helpt op verschillende vlakken een nieuwe standaard te zetten.

lees meer

Randstad Groep

Voor een efficiënte oplossing bij obstakels met bestandstransformatie was het voor Randstad Groep een logische keuze om aan te kloppen bij Contribute.

lees meer

Mazda

Om alle applicaties om te schakelen naar single-sign-on en bij gebrek aan de nodige inhouse specialisten doet Mazda beroep op de competenties van Contribute.

lees meer

Hyundai Heavy Industries Europe

Hyundai Heavy Industries Europe levert machines voor zware industrieën binnen de Europese bouwwereld. Contribute staat hen bij met managed services.

lees meer

SABAM

Samen met SABAM en zijn partners bouwt Contribute aan een hecht partnerschap. We staan hen proactief bij met een kostenbesparende overstap naar de cloud.

lees meer

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Ontdek onze expertise Neem contact op