Prototyping

Je hebt vertrouwen in een oplossing maar wil zekerheid over de effectiviteit en implicaties ervan in je organisatie? Om de werking van een technologie of product te onderzoeken bouwen we een prototype. Om de effectieve implementatie te vereenvoudigen zetten we het pilootproject zo op dat we daar verder op kunnen bouwen.

Resultaat met beperkte middelen

Met een beperkte scope en budget ontwikkelen we een kleinschalige maar representatieve opzet die je de nodige input biedt over de effectiviteit en functionaliteiten van de oplossing.

Opgezet in lijn met je businessvraag schenkt een prototype een blik op de oplossing in je eigen omgeving. Ofwel vatten we in het prototype zoveel mogelijk requirements met een beperkt budget of timing. Of je legt een beperkte scope vast die we opleveren.

Maak kennis met onze expertise

Naast het inzicht aangaande de definitieve oplossing, krijg je ook een idee over de workload die we in een bepaalde periode kunnen verzetten en de kwaliteit van het werk. Verder zal het ook de effectieve implementatie vereenvoudigen aangezien we op het pilootproject kunnen verder bouwen.

Een prototype voor jouw onderneming?

Neem contact op