Lees het verhaal van Jan

“De kansen, vlakke structuur en de sfeer maken van Contribute een ideale werkgever.”

Enkele jaren geleden kwam Jan Van Raemdonck voor het eerst in contact met Contribute. We ontmoetten hem op een jobevent en sindsdien is hij bij ons aan de slag als Oracle consultant. We houden graag de vinger aan de pols van al onze mensen en zijn benieuwd hoe hij zijn traject bij Contribute beleeft.

Hoe heb je de overstap van je vorige werkgever naar Contribute ervaren?

“Het euforische gevoel dat ik na het eerste contact met Contribute had, kan ik me nog levendig voorstellen. Ik voelde meteen de fantastische sfeer, er werd gelachen maar evengoed met veel toewijding over technologie gepraat. Ik wilde meteen starten. Ook de opvolgingsgespreken met managing partners Pascal en Filip bevestigden mijn gevoel.

Bij mijn vorige werkgever was ik in een verticale structuur terechtgekomen met meer managementposities dan uitvoerende profielen, dat uitte zich in de sfeer en de doorgroeimogelijkheden. Bij Contribute voelt dat helemaal anders aan.

“Hier kan ik op mijn eigen tempo mijn expertise opbouwen waardoor ik ook heb ontdekt waarin ik me wil verdiepen en krijg ik de ruimte om deze interesses ook na te jagen. De managementstijl is veel meer ondersteunend, initiatief en opleiding worden echt aangemoedigd.”

– Jan

Je werkt als consultant, heb je het gevoel dat je deel uitmaakt van een team hoewel je collega’s op andere projecten werkzaam zijn?

“Contribute doet sterk haar best om de consultants op geregelde tijdstippen samen te brengen. Met kennissessies en squads maar ook met ontspannende activiteiten als etentjes of teambuildings. Binnen het team zijn er ook steeds meetings om moeilijkheden bij klanten aan te pakken of samen over technologie te praten. Zo leer je heel wat van je collega’s. Het is echt de andere kant van het spectrum als ik dit met mijn vorige job vergelijk.” – Jan

Hoe zie je de toekomst?

“Ik zie mezelf hier nog een hele tijd werken: de kansen die je krijgt, de vlakke bedrijfsstructuur en de effort die Contribute doet om de sfeer te boosten maken Contribute voor mij de ideale werkgever. Daarbij komt nog dat er heel wat interessante projecten lopen.” – Jan

We zijn enorm blij dat consultants als Jan er met hun inzet, expertise en collegialiteit zijn voor ons team. Het zet ons aan om onszelf even sterk in te zetten voor Jan en onze andere medewerkers en blijvend te focussen op opleiding, ondersteuning en de goede sfeer.