Lees het verhaal van Rym en Maxim

Wat een kans!  Samen met een team in Zuid-Afrika werkten we tijdens een 2-daagse hackathon enkele proof-of-concepts uit voor een school in Zuid-Afrika.  Het doel van de hackathon is het digitaliseren van de bibliotheek in de school.

Onder begeleiding van ervaren Contribute collega’s maakten we een eerste aanzet voor een chatbot en een uitleenapp.  Deze twee toepassingen gaan we nu tijdens onze stage verder uitwerken tot echte werkende applicaties!

“De eerste dag op kantoor had ik al meteen door waarom de dames van HR zo’n positieve energie uitstraalden!”

– Rym

Je wilt op je stage zoveel mogelijk bijleren en dit is zeker het geval bij Contribute. Op korte tijd leerden we werken met Oracle Jet, Oracle Digital Assistant en Dialogflow. Zelfs facial recognition kwam aan bod om onmiddellijk te identifieren wie er in de klas was en als login voor de uitleenapp.

“Als je veel wil bijleren is Contribute dé geschikte plek om je stage te doen.  Je moet wel een technische uitdaging durven aangaan, maar gelukkig kan je terugvallen op een team van ervaren collega’s.  De sfeer is hier fantastisch, ik heb al ongelofelijk veel bijgeleerd en voor mijn collega’s is geen vraag te veel.”

– Maxim